Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

24 новембар 2008

Legends of Dawn najava


Hrvatska kompanija, Provox Games, koja stoji iza naslova kao sto su Space Force: Rogue Universe ili The Ward, su najavili novi fantasy RPG, Legends of Dawn. Provox Games pravi igru pod naslovom "unikativna fantasy RPG avantura" puna sa "dinamickog sistema misija i ogromnih svetova". U igri, igraci ce imati priliku da biraju muskog ili zenskog lika, i to ceveka, vilenjaka i Danian klasu. Takodje moci ce se birati razlicite kombinacije profesija, skilova, and magija. Jos ono sto se zna je da ce Legends of Dawn doci sa World Editorom koji ce omoguciti cak i novajlijama da naprave kompleksne svetove.

PS3 bezicna testatura dostupna

Ako ste se umorili od pokusavanja pisanja preko PlayStation 3-ove testature na ekranu, spas vam je stigao. GameStop-ov vebsajt trenutno ima bezicnu testaturu za PS3 koja se prikacuje na gornji deo vaseg kontrolera. I pribelezen mu je status "isporucivanja". Izgleda da testatura jos nije dostupna u radnjama ali se zato narucuje preko interneta.

Final Fantasy XI novi scenariji


Square Enix su najavili tri nova scenarija za njihovu popularnu igru Final Fantasy XI. Masato Kato, koji je pomogoau u stvaranju price i scena u FFXI, i koji je takodje radio na prvom scenariju, nastavice rad i na ostala dva. Sva tri dela ce biti dostupna za sve platforme sirom sveta kroz PlayOnline Viewer u 2009. god.


1. Scenario: A Crystalline Prophecy - Ode of Life Bestowing:"Jednog dana, ogroman kristal se pojavljuje na nebu iznad Jeuno-a, prouzrokovajuci serije neobjasnjivih dogadjaja sirom zemlje. Igraci ce imati zadatak da otkriju misteriju tog kristala koji sadrzi tajnu Vana'diel's-ove proslosti.

2. Scenario: A Moogle Kupo d'Etat - Evil in Small Doses:"Sve je pocelo nevinim padom kisnice a stara i istrosena Mog kuca je zudela za popravkom. Niko nije ni sumnjao da je to samo pocetak uzasavajuceg kosmara moogle-vrste.

3. Scenario: A Shantotto Ascension - The Legend Torn, Her Empire Born:"Cudna profesorka Shantotto se jednog dana vratila iz Windurst-a posle neobicne, neobjasnjene odsutnosti, sokirajuci svoje kolege sa svojim ponasanjem. Kada ode jako daleko da se proglasi vladarkom sopstvene imperije, igraci ce se staviti u ulogu otkrivanja njene iznenadne transformacije licnosti.

Fable II Knothole Island Pack add-on


Nema jos ni 2 meseca odkako je izasao Fable 2 a avanture u Albion-u se vec prosiruju. 24. Novemba, Microsoft je izbacio prvi add-on za ovu igru pod imenom Knothole Island Pack. Oni koji se upute na Knothole Ostrvo ce videti da nekadasnji raj umire. Nekada suncana destinacija je zamrznuta a sva polja su pokrivena snegom. I vi naravno morate da spasite ostrvo. Na raspolaganju su nove misije, likovi i oruzja. Microsoft takodje nudi i co-op mod, sto ce omoguciti onima koji nisu kupili premium Knothole Island pack da igraju co-op na ostrvu sa svojim prijateljima. Ali, oni nece moci da izvrsavaju misije na ostrvu. Da bi mogli obavljati misije oba igraca moraju imati premium paket. Svi koji skinu add-on sa interneta 12. Decembra, ebz obzira koji paket, dobija i par bonus dodataka, a to su: Knight's Boots, Assassin's Gloves, weight loss potion i silver book.