Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

25 новембар 2008

Skate 2 datum


Najnovija igra koja ce se pridruziti ostalim hitovima koji treba da izadju u ranom periodu 2009.-te je Skate 2. Ovog jutra (25. Novembar) EA su najavili da ce njihov skateboarding hit Skate 2 izaci za Xbox360 i PS3, 21. Januara 2009. u Severnoj Americi, a za Evropu 23. Januara. Skate 2 se pravi od strane izdavacke kuce EA Black Box studio iz Kanade i to je traca u nizu Tony Hawk-ove foiling fransize. Radnja igre se vraca u grad San Vanelona, koji je ponovno izgradjen zbog neke nesrece. Takodje tu ce biti i San Francisco, Vancouver, Barcelona i mnogi drugi, u kojima ce igraci moci da obave mnostvo razlicitih trikova.

Mario Kart trkacki automobili

Ovi automobli bi mogli biti jedni od najmanjih trkaca koje ste ikad videli (Svaki je velicine kao iPod Shuffle), ali faktor zaraze je daleko veci. Mozete birati izmedju 4 razlicita Mario Kart lika: Mario, Luigi, King Koopa i Yoshi. Svaki auto dolazi u paketu sa controlerom sa 6 komandi, sirokog dometa i dve brzine, dve prepreke (Kora banane i kornjacin oklop), i rezernvim tockovima, a baterije dolaze uz paket. Vrlo laki za kontorlisanje i upotrebu Matchbox RC Mario Kart je obavezan za svakog Mario Bros. fana. Svaki auto se prodaje posebno za $24.00 ili mozete kupiti celu kolekciju za $79.90.

Fallout 3 add-on otkriven


Bethesda koja stoji iza Fallouta 3 je izjavila informacije o prvom add-on-u za ovu veoma popularnu igru. Operation: Anchorage ce se uputiti na Xbox360 i PC u januaru. PC ce takodje dobiti i oficijalni editor u decembru pod naslovom G.E.C.K (Garden of Eden Creation Kit). Direktor Fallouta 3, Todd Howard, o editoru je rekao:"Originalan sve u Falloutu smo uvek videli kao temelj za jos vise sadrzaja. Neke napravljene sa nase strane, a jos vise od strane igraca. Zabavno je napraviti svog lika, ali moze biti i jendako zabavno praviti sopstvene misije. Jedva cekamo da vidimo sta ce igraci uspeti da naprave sa G.E.C.K.-om". Operation: Anchorage je simulacija oslobadjanja jednog Aljaskinog grada od kineskih komunista i to je prvi u nizu scenarija. Samo za PC i Xbox pratice ga jos 2 dodatka:

1. The Pitt - Traba da vas postavi na radioaktivno mesto u Pittsburgh-u, najavljen za februar.

2. Broken Steel - Prosiruje glavni quest i prosiruje pricu o Brotherhood of Steel - najavljen za mart.

Halo 3: Recon menja ime

Bungie-ova igra u izradi pod imenom Halo 3: Recon je zvanicno promenila ime u Halo 3: ODST sto je skraceno od "Orbital Drop Shock Troopers." Naime ova igra ce najpre biti fokusirana na te vojne jedinice kao sto ce i prica biti pre ispricana iz njihove perspektive nego iz Master Chief-ove. Koji je razlog promene imena? "Odlucili smo da je naziv Halo 3: ODST bolji, da bi se izgradila prica i osobine novih likova koji stoje iza naslova."