Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

19 новембар 2008

Hori-jev novi Wii kontroler


Kada je Wii prvi put izasao u prodaju pruzio je igracima mogucnost da isprobaju sasvim novi vrste kontrolera. Wii Nunchuk je takodje dao jedan novi dozivljaj sa kontrolerima ali nisu svi igraci bili zadovoljni njegovim sposobnostima. Zato je sada izdavacka kuca Hori resila da bude korak ispred njih i da im omoguci bolji kontroler. Horijev Classic Controller je kombinacija GameCube (Ovalan oblik i specijalna 2 gornja tastera) i prslih klasicnih kontrolera (Wii-ovi i jos neki klasicni tasteri). Tu je i novitet, individualni autofire taster. Kontroler ce biti dostupan u crnoj i beloj boji od 27. Novembra a od 4. Decembra sledi jedna svetlo plava varijanta. I svi ce se kretati po istoj ceni od $30.50.

Little Big Planet novi kostimi


Na PlayStation blogu, Mark Valledor, menadzer markentinga za Sony Computer Entertainment America, je postavio da ce LBP kostimi biti dostupni u PlayStation Store-u od utorka i da ce se novi kostimi dopunjavati svaki vikend. "Do ovog utorka, moci cete da obucete vaseg SackBoy-a ili SackGirl-a with sa potpuno novim 'Sack-in-the-Box' paketom kostima." Pisalo je na blogu. Iako TV-on-a-head odelo ce u utorak, 20. Novembra, biti besplatno takodje ce i biti i paket od pet LocoRoco odela za $2.99.

Spore v1.03 Patch


Izdavac: EA Games
Naziv fajla: spore_dd_patch_all_v3.exe
Velicina: 109.4MB
Postavljeno: Nov 18, 2008:






Spore v1.03 Patch fixes
-Fix for esc key not bringing up Options in Galaxy Game Entry
-Fix for creator backgrounds appearing on small sporepedia cards
-Update to help keep achievements on the server in sync with achievements in the game
-
24 new and exclusive exoskeleton limbs for the Creature Creator!

Download Link