Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

18 новембар 2008

Little Magician's Magic Adventure najava


Konami Digital Entertainment je danas (18. Novembar), najavio da se vec uveliko radi na igri svoju novu igri Little Magician's Magic Adventure za Nitendo DS. Naime ovo ce biti jedna RPG avantura u kojoj ce igraci moci da posecuju casove na Akademiji Magije ili da sticu znanje o magiji i umetnosti dok grede neke odnose sa ostalim studentima akademije. Takodje igraci ce imati potpunu slobodu istrazivanja okolnjeg sveta. Dok igraci posecuju akademiju magija imace osecaj kao da se to desava i u stvarnom zivotu. Na kraju svake nedelje imacete poput nekog testa u kojoj mozete oprobati vase novonaucene sposobnosti. Postoji cak preko 1.500 avatara razlicitih varijanta, koji mogu biti razlicitih likova, odece ili namestaja. Takodje igraci ce moci da nauce nove magije odabirajuci sami svoj put pravca i birajuci kako ce sa kime zapoceti razgovor. Svet cine preko 150 razlicitih likova a igru cete takodje moci zavrsiti an vise nacina. Sve zavisi kako ce te pristupiti svakoj od 52 misije. Igra podrzava Wi-Fi konekciju kako mozete ukljuciti i svoje prijatelje u igru, time igra takojde postaje zanimljivija. A igra je najavljena za 10. Februar 2009. god. iskljucivo za DS.

Japanski klub Nintendo clanova

Svake godine, Nintendo Japan, najboljim Platinum i Gold clanovima dodeljuju besplatane poklone. Ove godine to su: Zlatni Wii volan, originalna crvena kapa iz Maria i nekoliko stonih kalendara sa najboljim Nintendo likovima. Platinum clanovi mogu da biraju jedan od ova 3 poklona dok su Gold clanovi osudjeni na kalendare. Pokloni stizu na kucnu adresu izmedju Decembra i Marta. Proslogodisnji pokloni iz Nintendo kluba su bili: Zlatna statua Maria, univerzalni daljinski za televizor koji je izgledao kao Wiimote, specijalni Super Mario Galaxy Soundtrack, i klasican Wii kontroler koji je izgledao kao Super Famicom kontroler.

Najprodavanije igre u oktobru


1. Fallout 3
2. Spore
3. Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy
4. Far Cry 2
5. Warhammer Online: Age Of Reckoning
6. World of Warcraft: Battle Chest
7. The Sims 2 Apartment Life Expansion Pack
8. Fallout 3 Collectors Edition
9. The Sims 2 Double Deluxe
10. Command & Conquer: Red Alert 3
11. World Of Warcraft
12. Civilization IV: Colonization
13. Crysis: Warhead
14. Brothers In Arms: Hell’s Highway
15. Command & Conquer: Red Alert 3 Premier Ed
16. Dead Space
17. Spore Creature Creator
18. Civilization IV
19. The Sims 2 FreeTime