Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

22 новембар 2008

Far Cry 2 Fortune's Pack add-on


Ubisoft je danas (22. Novembar) izjavio da ce izaci add-on za FC2 i to do kraja novembra nazvan Fortune's Pack. Bi ce dostupan, nazalost, samo za konzole po ceni od $9.99. Tu ce biti nova oruzja, vozila i mape za multiplayer mod.




Oruzja:
-Silenced Shotgun
-Sawed-off Shotgun
-Crossbow

Vozila:
-Unimog vehicle
-Quad vehicle

Multiplayer Mape:

-Cheap Labor
-Last Resort
-Lake Smear
-Fort Fury

Prince Of Persia zavrsen


Tri godine nakon sto je PoP: The Two Thrones izasao, Ubisoft je uspeo da zavrshi sledeci PoP u nastavku ove popularne fransize. Ubisoft je izjavio da je Princ zavrsen za PS3, Xbox360, i naravno PC i da ce biti dostupan u prodavnicama vec 2. Decembra. Naime igra zapocinje sasvim novu pricu, sa novim princom, novim dizajnom grafike i novim gameplayem, sece se prica iz prvog dela The Sands of Time. Proizvodjaci igre su izjavili da vec imaju neke ideje za expanziju, ali da to nece biti novi kostimi i oruzja kao i kod drugih igara, nego da ce pruziti potpuno novo iskustvo i ispricati potpuno novu pricu.