Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

21 новембар 2008

GTA IV: Lost & Damned add-on


Rockstar je najavio da expanzija nece biti dostupna u 2008. Ali add-on ce za Xbox360 moci da se downloaduje 17. Februara 2009. preko XboxLive sistema sirom sveta. Expanzija nece biti tipa bonus misija, ili paket kola, i takve stvari, nego ce otvarati jednu potpuno novu pricu. Expanzija ce ostavljati Nika Bjelica u Algonquin-u (Manhattan) i fokusirati se na novog glavnog lika, Johnny-ja Klebitz-a, clana motociklicne bande poznatije kao The Lost, koja se nalazi u Alderney (New Jersey). Podpredsednik Rockstar-ove proizvodnje, Dan Houser, je izjavio: "Johnny se vrlo razlikuje od Nika, kao sto se razlikuje i njegova pozadina. Ne bih da otkrivam previse radnje ali cu samo reci da ce vam otvoriti potpuno novi pogled na Liberty City". Iako otkriva novu pricu, expanzija ce doneti i nova oruzija, vozila i multiplayer mod koji jos nije potpuno otkriven. Takodje tu ce i biti potpuno novi soundtrack za GTA IV kao i nove pesme koje ce se dodati na radio. Pored svega ovoga, zna se i da ce biti jos jedna expanzija koja ce pricati sasvim drugu pricu kao i ova, ali o njoj se jos nista ne zna.

Terminator Salvation najava


Izdavacka kuca Halcyon je usvojila autorska prava za pravljenje igre po istoimenom filmu, Terminator: Salvation, koji je 4 deo Terminator fransize. Prva vest od strane Halcyon-a je bila da se igra radi za "sve platforme" i da bi trebalo da se pojavi, kad i film, 2009. Sada se zna da na igri rade jos 5 kompanija: Warner Bros, Interactive Entertainment (WBIE), i 3 ne tako poznate kompanije, Swiss-based Equity Games, UK-based Evolve games i Stockholm, Sweden-based developer GRIN. Iako se i dalje ne zna tacan datum izlaska, igra se definise kao "napeti" TPS

DiRT 2 najava


Codemasters su 20. Novembra izjavili da ce u 2009. god. popularna rally igra DiRT dobiti svog "velikog brata". Igra ce izaci za PC, PS3, Xbox360 a tu ce biti i specijalna izdanja za Wii, DS i PSP. Takodje Codemasters su izjavili da ce poboljsavati upravljanje kola i dodati novi sistem ostecenja, i da ce vozila i staze imati barem duplo vise detalja nego u prvom delu. Naravno, najvecu paznju svake vozacke igre privlace sama vozila. Tako da ce DiRT 2 ukljuciti automobile iz 7 kompanija.

The Wheelman datum

19. Novembra, Midway je izneo tacniji datum izlaska Wheelmana. Igra ce za PC, PS3 i Xbox360 izaci 16. Februara 2009. Zbog ovogo dgadjanje je doslo zbog sukoba izmedju Vin Diesel-ove Trigon i Midway kompanije. Diesel je postavio sebe kao podproducera igre, dodajuci svoj glas i izgled glavnom liku. Paramount Picture-ov film Wheelman, je takodje najavljen za 2009 i bice na temu igre.