Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

21 новембар 2008

GTA IV: Lost & Damned add-on


Rockstar je najavio da expanzija nece biti dostupna u 2008. Ali add-on ce za Xbox360 moci da se downloaduje 17. Februara 2009. preko XboxLive sistema sirom sveta. Expanzija nece biti tipa bonus misija, ili paket kola, i takve stvari, nego ce otvarati jednu potpuno novu pricu. Expanzija ce ostavljati Nika Bjelica u Algonquin-u (Manhattan) i fokusirati se na novog glavnog lika, Johnny-ja Klebitz-a, clana motociklicne bande poznatije kao The Lost, koja se nalazi u Alderney (New Jersey). Podpredsednik Rockstar-ove proizvodnje, Dan Houser, je izjavio: "Johnny se vrlo razlikuje od Nika, kao sto se razlikuje i njegova pozadina. Ne bih da otkrivam previse radnje ali cu samo reci da ce vam otvoriti potpuno novi pogled na Liberty City". Iako otkriva novu pricu, expanzija ce doneti i nova oruzija, vozila i multiplayer mod koji jos nije potpuno otkriven. Takodje tu ce i biti potpuno novi soundtrack za GTA IV kao i nove pesme koje ce se dodati na radio. Pored svega ovoga, zna se i da ce biti jos jedna expanzija koja ce pricati sasvim drugu pricu kao i ova, ali o njoj se jos nista ne zna.

3 коментара:

  1. jedna od malobrojnih prednosti 360....bice verovatno nesto slicno i za ps3

    ОдговориИзбриши
  2. Ma ovo su samo dodatne misije,umjesto onog download contecta dobicemo ovo(vlasnici 360-ice ce dobiti)

    ОдговориИзбриши
  3. Pa dobro ako gledas bukvalno onda jeste par misija... Ali ako gledas malo opsirnije to ti je jedna potpuno druga prica... Sa novim likom...

    ОдговориИзбриши