Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

03 децембар 2008

GTA IV ce koristiti DRM!


Igrački sajt IGN je objavio intervju sa Rockstar-om u kojem se otvoreno priča o vrsti zaštite koju će koristiti nadolazeća PC verzija GTA IV. Pored toga što će igra posedovati SecuROM zaštitu, igrači će morati da svoju verziju igre aktiviraju i putem interneta. Ukoliko igrač ne poseduje internet konekciju na svom računaru, moraće da GTA IV aktivira na računaru koji je povezan sa internetom, u suprotnom neće moći da instalira igru (ovo ne važi za "Direct2Drive" verziju igre)! Jedina pozitivna stvar u čitavoj priči je to što će igra neće posedovati instalacioni limit. Biće veoma zanimljivo videti kakva će biti reakcija javnosti na ovu hrabru (bezobraznu) odluku čelnika Rockstar-a.

Bezicni televizor


Kućni bioskopi i tehnologija za tu vrstu zabave napreduju munjevitom brzinom. Za ovo je dokaz i najnoviji poduhvat kompanije Sony sa novim modelom LCD televizora iz serije Bravia. Pod imenom Sony Bravia EX1 se krije prvi model televizora u serijskoj proizvodnji koji dolazi sa ugrađenim bežičnim predajnikom, putem kojeg se prenosi slika u HD kvalitetu. To efektivno znači jedan HDMI kabel manje u šumi iza vaše police. Bravia EX1 je u ponudi u veličinama od 40, 46 i 52 inča, a prodaja počinje krajem ove godine.

Najprodavanije igre u zadnjoj nedelji novembra


Još jedna nedelja je za nama stoga vreme je da pogledamo koje su to igre obeležile zadnju nedelju novembra svojom prodajom:






1. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King / Blizzard / $40
2. Left 4 Dead / Valve / $46
3. Call Of Duty: World At War / Treyarch / $50
4. The Sims 2 Mansion & Garden Stuff / EA Maxis / $18
5. EverQuest II: The Shadow Odyssey / Sony Online Ent. / $50
6. Spore / EA Maxis / $49
7. Fallout 3 / Bethesda / $50
8. The Sims 2 Double Deluxe / EA Maxis / $20
9. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King Collectors Ed / Blizzard / $69
10. The Sims 2 Apartment Life / EA Maxis / $20

Kao što je i za očekivati prvo mesto pripalo je MMORPG kralju WoW: Wrath of the Lich King naslovu, na drugom mestu je sjajni Left 4 Dead naslov dok je treće mesto zauzeo Call Of Duty: World At War.

Najboljih 20 Street Fighter karaktera

Da skratimo vreme nestrpljivim igračima, doneli smo ovu (naravno, nezvaničnu) listu top 20 Street Fighter karaktera, imajući u vidu karaktere koji su se barem jednom pojavili, pročiutajte:

20. Yun and Yang (Street Fighter III)
19. Sheng Long (Street Fighter II)
18. Dan (Street Fighter Alpha)
17. Deejay (Super Street Fighter II)
16. Alex (Street Fighter III)
15. Ibuki (Street Fighter III)
14. Dhalsim (Street Fighter II)
13. Sakura (Street Fighter Alpha 2)
12. Vega (Street Fighter II)
11. E. Honda (Street Fighter II)
10. Guile (Street Fighter II)
9. Akuma (Super Street Fighter II Turbo)
8. Sagat (Street Fighter)
7. Cammy (Super Street Fighter II)
6. Ken (Street Fighter II)
5. M. Bison (Street Fighter II)
4. Blanka (Street Fighter II)
3. Zangief (Street Fighter II)
2. Ryu (Street Fighter)
1. Chun Li (Street Fighter II)


O vesti takodje možete diskutovati na FORUMU.