Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

23 новембар 2008

Company of Heroes: Opposing Front patch 2.300


Relic je izbacio novi patch za ovu igru baziranu na drugom svetskom ratu. Sam patch ispravlja gomilu bagova i par stavki vezano za online mod. Pre instalacije patcha 2.300 morate imati instaliran patch 2.202.

Listu svih izmena možete naći OVDE.


Download:
Patch 2.202
Patch 2.300



Street Fighter IV zakazan


Iz Capcoma su stigle nove vesti vezano za nastavak popularne 2D borilačke igre Street Fighter IV. Igra je zakazana za 17. Februar 2009. godine. Street Fighter IV izlazi za PS3, Xbox360 i naravno PC.

O čemu se zapravo radi možete zaključiti iz sledećih trailera:


E3 trailer
New trailer
Character trailer

Day of The Zombie najava?


Zombiji su izgleda novi hit u gaming industriji. Pre neki dan je izasao Valve-ov FPS survival, Left 4 Dead. A prosle nedelje CoD: World At War je izbacio mod po imenu Nazi Zombies. A tu je i jedna nova igra, Day of The Zombie na kojoj radi Groove Games. Za sada se zna da se igra pravi za PC i da sadrzi mnogo krvi, nasilja i psovki. I to je to, nikakve druge informacije o igri se ne znaju, cak nije na na listi igara na oficijalnoj stranji Groove Games-a. Inace Groove Games imaju iskustva sa zombi igrama, 2005. god. izdali su igru Land of the Dead: Road to Fiddler's Green.