Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

19 новембар 2008

Little Big Planet novi kostimi


Na PlayStation blogu, Mark Valledor, menadzer markentinga za Sony Computer Entertainment America, je postavio da ce LBP kostimi biti dostupni u PlayStation Store-u od utorka i da ce se novi kostimi dopunjavati svaki vikend. "Do ovog utorka, moci cete da obucete vaseg SackBoy-a ili SackGirl-a with sa potpuno novim 'Sack-in-the-Box' paketom kostima." Pisalo je na blogu. Iako TV-on-a-head odelo ce u utorak, 20. Novembra, biti besplatno takodje ce i biti i paket od pet LocoRoco odela za $2.99.

4 коментара:

  1. Pa da dodali su jako puno kostima, samo je i cena za svaki par funti, mogli su za tako nešto da srede da ide besplatno.

    ОдговориИзбриши
  2. ma ne znam shta se svi lozhite na ovu djechiju igru

    ОдговориИзбриши
  3. Sta fali........ Ocigledno je dobra cim je toliko trazena i pohvaljivana.... Nije bezveze odbila ocenu 9.0 na Gamespotu....

    ОдговориИзбриши
  4. Ma LBP je extra igra,samo ja nikad ne bi jos dodatno placao za par kostima,mozda bi placao za par jedinica u COH-u xD

    ОдговориИзбриши