Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

24 новембар 2008

Final Fantasy XI novi scenariji


Square Enix su najavili tri nova scenarija za njihovu popularnu igru Final Fantasy XI. Masato Kato, koji je pomogoau u stvaranju price i scena u FFXI, i koji je takodje radio na prvom scenariju, nastavice rad i na ostala dva. Sva tri dela ce biti dostupna za sve platforme sirom sveta kroz PlayOnline Viewer u 2009. god.


1. Scenario: A Crystalline Prophecy - Ode of Life Bestowing:"Jednog dana, ogroman kristal se pojavljuje na nebu iznad Jeuno-a, prouzrokovajuci serije neobjasnjivih dogadjaja sirom zemlje. Igraci ce imati zadatak da otkriju misteriju tog kristala koji sadrzi tajnu Vana'diel's-ove proslosti.

2. Scenario: A Moogle Kupo d'Etat - Evil in Small Doses:"Sve je pocelo nevinim padom kisnice a stara i istrosena Mog kuca je zudela za popravkom. Niko nije ni sumnjao da je to samo pocetak uzasavajuceg kosmara moogle-vrste.

3. Scenario: A Shantotto Ascension - The Legend Torn, Her Empire Born:"Cudna profesorka Shantotto se jednog dana vratila iz Windurst-a posle neobicne, neobjasnjene odsutnosti, sokirajuci svoje kolege sa svojim ponasanjem. Kada ode jako daleko da se proglasi vladarkom sopstvene imperije, igraci ce se staviti u ulogu otkrivanja njene iznenadne transformacije licnosti.

Нема коментара:

Постави коментар