Welcome

Dobrodosli na oficijalni blog naseg online casopisa i foruma Gamers Space. Nadamo se da vam se svidja izgled kao i sadrzaj naseg bloga i nadamo se da mozete saznati mnostvo stvari i informacija. Ukoliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici ragistrujte se na http://placeforgamers.express-forum.com/forum.htm.

27 новембар 2008

Vojska ulaze $50 mil. u gaming industriju


Vojska je jos ranije imala svoj udeo u igrama praveci igre koje vas stavljaju u pravi rat, poput America's Army ili Full Spectrum Warrior. Kako su napisale vojne novine Stars & Stripes, vojska je ulozila 50 miliona dolara za proizvodnju igara i igracke opreme koja pocinje od 2010. Projekat Executive Office-Simulation Training and Instrumentation iliti skraceno PEO-STRI, ce funkcionisati kao prava izdavacka kuca igara. Priva igra koja ce izaci iz novog gaming studija je Game After Ambush, koji ce biti nastavak predjasnjeg FPS simulacije DARWARS Ambush iz 2006. Prema direktoru PEO-STRI-ja, Leslie Duvow-a, vojska planira da izbaci razne vrste volana, slusalica i drugih oprema za PC koje treba da izadju na 53 lokacije sirom Amerike, zatim u Nemackoj, Italiji i Juznoj Koreji do Septembra 2009.

1 коментар:

  1. HAHAHA,LOLOLOL, videla vojska šat je na ceni, šalim se, verovatno je shvatila marketinški udeo u gaming industriji, pa je samim tim videla da će tako da populariše samu sebe.

    ОдговориИзбриши